26 november 2016
12:45

IFK Hammarö

Referat: HK Järnvägen - IFK Hammarö

Första matchen i USM steg 2 startar vi väldigt tveksamt. Vi kommer inte riktigt upp med händerna bakåt och Järnvägen får endel onödigt mål. Men det är framåt vi inte alls får till det. Vi kommer till lägen men sätter inte bollarna och kastar bort mycket bollar för sidlinjen.
4-6 i halvtid. I halvlek pratar vi om att springa ännu mer och vara mer bestämda när bollen kommer i förstavåg så vi inte fumlar. Vi ska ha bollen!
I andra klivet vi in som ett nytt lag. Mattis gör en helt galen halvlek i mål men har jättebra hjälp av ett kanonförsvar. Framförallt Clara måste jag återigen berömma bakåt (och framåt i denna match) Bakåt tar hon minst 2 åt gången och framåt hade hon i perioder inte bara 1 ryggsäck utan 3 spelare krävdes för att stoppa henne.
Det som dock gör att vi drar ifrån är samarbetet mellan Mattis och Mira där Mira springer, Mattis räddar och kastar.
Grym insats av bägge dessa, och målrekord för Mira!
Kul även att Elin fortsätter vara 100 % från strafflinjen i år 9 av 9 möjliga (som jag sett iaf).
Efter denna match var vi redan klara för steg 3 men ville inte vara nöjda för det.